Loopanalyse

Om tot de juiste keuze van loopschoenen te komen, maken wij een uitgebreide analyse van de loper, de voeten en de voetafwikkeling.Deze analyse kan eventueel worden beoordeeld door een gediplomeerd sportpodoloog. Voor de videoanalyse maken wij gebruik van een loopbaan! Dit geeft een beter beeld van het looppatroon doordat het natuurlijker aanvoelt. Daarbij maken wij gebruik van een geavanceerd videoanalyse-systeem.

De totale analyse bestaat uit 3 stappen:

Stap 1: voetenanalyse met behulp van de voetspiegel. (deze stap wordt tijdelijk overgeslagen. We bekijken de voeten met de sokken aan)

Stap 2: videoanalyse van het lopen op blote voeten. (deze stap is vervangen door het lopen op een neutrale schoen van gemiddelde stabiliteit)

Stap 3: videoanalyse van het lopen met schoenen.

loopbaan 2

Aan de hand van de eerste 2 stappen maken wij een keuze uit de mogelijke modellen schoenen. Bij elk model wordt er een nieuwe videoanalyse gemaakt.Uiteraard wordt er niet alleen naar de videoanalyse gekeken, maar spelen meer zaken een rol. Pasvorm, goede afwikkeling en het persoonlijke gevoel tellen even zwaar mee.

Mochten de schoenen in de praktijk toch problemen geven, bieden wij de mogelijkheid deze te ruilen!!

Aan deze loopanalyse zijn geen kosten verbonden bij aanschaf van een paar schoenen!
Losse loopanalyses 20 euro.

Door de huidige omstandigheden graag een afspraak maken.